Per estar al dia de les novetats, seguiu el blog.


Entrades antigues:

Agost 2014

Ja estan a punt dues novetats per a la temporada de tardor. La primera serà una novel·la que barreja ficció amb divulgació (Els límits de la vida), que sortirà simultàniament a finals d'octubre en català i castellà, escrita a mitja amb els científics David Bueno i Eduard Martorell. La segona és una novel·la negra, també escrita en grup (aquest cop a vuit mans!): La reina de diamants. Al carrer el mes de novembre. 
 
Gener 2014
Comencem l'any amb la notícia que Hipnofòbia serà traduïda al turc. A més, a finals d'any La Galera publicarà un llibre una mica especial, que he fet amb dos científics més, i que barreja ficció i divulgació. 
 
Novembre 2013
Acabo de guanyar el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General amb el llibre Jugar a ser déus, coescrit amb Chris Willmott, que publicarà Bromera a principis de l'any que ve.
   
Maig 2013
Torno a la literatura infantil amb dos personategs nous, en Biel i en Picapoc, protagonistes de Cinc dies en un altre planeta, publicat en català i castellà per La Galera.
 
Març 2013
Hipnofòbia es publica en francès, la meva primera novel·la traduïda a aquesta llengua. La presentaré a la Fira del Llibre de París. Aquest any també m'estrenaré en Portugués, gràcies a la traducció de Què és el càncer.
 
Novembre 2012
El meu nou llibre de divulgació es publica la segona setmana de novembre. Es titula Què és el càncer i el publica Ara Llibres. La versió en castellà sortirà a principis del 2013. 

A més col·laboro amb un relat al llibre de la Marató de TV3 d'aquest any, Tot està per fer i tot és possible.

   
Març 2012
El dia 22 surt Hipnofòbia, el Premi Carlemany de l'any passat i la novel·la que completa (de moment) el meu Cicle de la Manipulació (amb El rei del món i El joc de Déu).
 
Febrer 2012
Ullals fa el salt al cinema! El dicrector Alberto de Toro en prepara l'adaptació cinematogràfica. Jo mateix estic escrivint el guió amb l'Alberto. Escándalo s'encarregarà de la producció i és possible que el rodatge comenci abans d'acabar l'any
 
Gener 2012
Acaben de concedir el Pemi Carlemany per al foment de la cultura a la novel·la Hipnofòbia. Sortirà al carrer per Sant Jordi.
 
Setembre 2011
El nou llibre, coescrit amb Carles Roca-Font, es publica aquest mes. Es diu milloringlix i es una barreja molt especial entre ficció i lliçons d'anglès.
 
Març 2011
Ullals, guanyadora del premi Joaquim Ruyra de l'any passat ja a les vostres llibreries! I ens tindreu signant llibres a Barcelona per Sant Jordi.
 
Desembre 2010
La novel·la Ullals, escrita a mitges amb Sebastià Roig, ha guanyat el Premi Joaquim Ruyra. La publicarà La galera el 15 de març del 2011.
 
Octubre 2010
La presentació d'El joc de Déu serà a la llibrería Bertrand de Barcelona el dimarts 9 de novembre a les 19.30. Us hi espero!
 
Juliol 2010
Ja hi ha data per a la publicació de la meva nova novel·la. Sortirà al carrer l'1 de novembre, de la mà de Bromera, amb el títol El joc de Déu.
 
Gener 2010
La Campana publica Les grans epidèmies modernes, en català i Destino en castellà. Podeu seguir la repercussió mediàtica del llibre aquí.
 
Desembre 2009
Es confirma la data de publicació del meu proper llibre de divulgació, Les grans epidèmies modernes, en català i castellà: el 8 de gener del 2010.
 
Abril 2009
Començo una col·laboració per a El Mundo.es: un blog quinzenal de divulgació científica.
 
Febrer 2009
He començat la redacció del segon llibre sobre medicina, que es publicarà a principis del 2010. Seguirà un esquema semblant a Immortals, sans i perfectes, però parlant d'altres temes d'actualitat.

La secció Media ha estat actualitzada amb entrevistes aparegudes als diaris i a la televisió aquests darrers mesos. Podeu veure aquí la que em van fer a TV3. Per a un llistat sencer de la repercussió mediàtica d'Immortals, sans i perfectes feu click aquí.

   
Setembre 2008
Edicions 62 publica Immortals, sans i perfectes (Com la biomedicina canviarà radicalment les nostres vides), el meu primer llibre de divulgació. Destino publica simultàniament la versió castellana sota el títol Inmortales y perfectos.

A La Vanguardia es publica l'entrevista que em va fer Ima Sanchís. La podeu llegir aquí.

 
Maig 2008
Es publica La catosfera literària, recull de blogs literaris en català, en el qual participo amb una entrada del bloGuejat.

A principis de setembre Destino i Edicions 62 publicaran, en castellà i català respectivament, el meu nou llibre de divulgació, Immortals, sans i perfectes (Com la biomedicina canviarà radicalment les nostres vides).

 
Novembre 2007
El dia 13 ha sortit al carrer El rei del món (que tenia el títol provisional de Els nous déus), la meva nova novel·la (i primera en solitari), una història d'acció centrada en el món de la música que comença a Manhattan i acaba a Califòrnia.
 
Octubre 2007
Cruïlla ha publicat en català el primer àlbum de Les aventures d'Oriol i Tururut. El llibre s'havia publicat l'any passat en francès a Canadà amb el títol Les aventures d'Arno et Tururut
 
Agost 2007
L'entrevista sencera que em va fer Xavier Sardà pel programa Dutifrí, emesa el maig passat,  ja està disponible online. Feu click aquí.
 
Maig 2007
Brosquil Edicions acaba de publicar Quina gran persona! (Herois quotidians i savis maldestres), el recull de contes guanyador del VII Premi de Narrativa Vila d'Almassora. 

Cruïlla ha anunciat que la publicació en català de Les aventures d'Oriol i Tururut es retardarà fins el setembre. 

  
Gener 2007
Xavier Sardà m'ha entrevistat per al seu nou programa, Dutirfí, que serà emès per Tele5 a partir de la primavera que vé. Les càmeres van filmar també part del concert de presentació del disc en directe del meu grup, durant el qual el mateix Sardà va pujar a l'escenari amb nosaltres i es va marcar un solo de saxo.

Columna publicarà aquest any la meva primera novel·la en solitari, provisionalment amb el nom Els nous déus

 
Desembre 2006
El recull de contes Quina gran persona! (Herois quotidians i savis maldestres) ha guanyat el VII Premi de Narrativa Vila d'Almassora. Serà publicat per Brosquil Edicions el 2007. 
  
Novembre 2006
El club de lectura de la Biblioteca de Taialà (Gironès) llegirà Mugrons de titani. És el primer cop que les aventures de Valentina Gontxarova tindran l'honor de ser criticades i debatudes en un context d'aquesta mena. El coautor Sebastià Roig després anirà a respondre preguntes.

macip.org es renova una mica. He ampliat la secció personal amb dades biogràfiques, fotografies i aquesta secció de notícies.

 
Octubre 2006
S'acaben de publicar els tres primers volums de Les aventures d'Oriol i Tururut a Canadà. En francès s'ha traduit com Arno et Tururut. Editorial Cruïlla confirma que el primer llibre de la sèrie sortirà en català la primavera del 2007.