Una sèrie d'escenes van caure del muntage definitiu de la novel·la en el darrer repàs. Vaig considerar que no aportaven massa informació important i en canvi enlentien l'acció. Per als completistes, les presento ara online en format pdf.

  

Capítol 18 bis. Entrega de premis. A mitja gira, el protagonista va a una entrega de premis. Allà es troba per primer cop amb molts dels seus ídols i pot parlar amb ells de tu a tu. Com que interrompia una mica el ritme que anava agafant la història al final el vaig suprimir. 

  

Capítol 24 bis. Vida de la Tatiana. La Tatiana és un personatge principal que entra bastant tard en la novel·la. L'acció està ja en marxa i no tenia massa temps per a aturar-me a explicar el passat de la noia. El capítol, per si sol, funciona com un conte una mica macabre. Potser massa i tot.

  

Capítol 26 bis. Les violacions. El protagonista té un passat fosc. Això queda prou clar. I és bastant obvi que la seva vida sexual no ha sigut precisament normal, ja des del principi. En aquest capítol explorava amb més detall una vessant violenta de la seva relació amb les dones que queda insinuada en altres llocs. Al final la vaig considerar redundant i que s'escapava de la línia argumental principal.

Capítol 33 bis. Nit al motel. Acaba de començar al fuga que portarà els protagonistes a creuar tots els USA. La primera parada és un motel infecte de carretera a Nova Jersey. En aquest punt volia deixar clar que la posició de poder ha canviat. Una nova jugadora serveix a la parella principal com a arma per comunicar-se els sentiments. Per desgràcia, l'escena allargava massa el pas a la road movie del terç final de la història. Vaig trobar que no em feia falta recórrer de nou al sexe per a explicar la situació